סלט בקר וייטנאמי
סלט בקר וייטנאמי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. לך לחנות ותביא עלי כוסברה, רוטב סויה, סטייק צלע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני, סלט בקר וייטנאמי חם, ו סלט בקר וייטנאמי.
הוראות
מחממים את המטגן. לשפשף את שמן הזית על סטייק האגף ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את הסטייק תחת המטגן ומבשלים עד השחמה, 6 עד 7 דקות לכל צד.
הסר מן broiler, לכסות בנייר כסף, ולהניח בצד.
בקערה קטנה, להקציף יחד את רוטב הסויה, מיץ ליים, שמן שומשום, זנגביל, רוטב דגים, jalapeo. בקערה גדולה, לשלב את בזיליקום, כוסברה, מלפפון, בצל, נבטי שעועית לזרוק היטב עם רוטב סויה. סדר את האטריות למעלה.
חותכים את הסטייק לחתיכות 1/4 אינץ', חיתוך נגד התבואה, ומניחים על האטריות.
מקשטים עם בזיליקום וכוסברה נוספים, אם תרצה בכך.
כדי לפצות על 1 יום קדימה, להכין ולאחסן בנפרד במקרר: סטייק, רוטב, ירקות, אטריות. התאספו עד 3 שעות לפני ההגשה.