סלט ברוקולי וקיש שום
אם יש לכם פרמז'יאנו-רג' יאנו, גבינת צ'דר, קרום פאי לא עטוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ברוקולי שום קיש, ברוקולי שום קיש, ו ברוקולי שום Pancetta קיש.
הוראות
מחממים תנור ל 191°., עם מתלה באמצע.
לחמם מחבת רול ג ' לי באותו הזמן.
להקציף יחד, ביצים, חצי וחצי, שום, אגוז מוסקט, ורוטב חם בקערה גדולה עד חלקה.
יוצקים מילוי לתוך קרום פאי 9 אינץ'. להפיץ סלט ברוקולי באופן שווה על תערובת ביצה.
מפזרים גבינות ומניחים על מחבת מחוממת.
אופים 30 עד 35 דקות או עד פודינג מוגדר רק. מגניב לפחות 20 דקות.