סלט ברוקולי עם רוטב שומשום וקשיו
סלט ברוקולי עם רוטב שומשום וקשיו עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 122 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם דרך העיתונות שום, שמן שומשום, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טורקיה-סלט ירקות מעורבים עם תותים, קיווי וקשיו ברוטב דבש שומשום, סלט סטייק תאילנדי W / Sweet + רוטב טחינה חריף וקשיו צ'ילי שומשום ליים, ו סלט ברוקולי אסייתי עם רוטב ג'ינג'ר שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף ברוקולי rabe היטב, קיטור רק עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 עד 4 דקות. יש לשטוף במסננת מתחת למים זורמים קרים.
מסננים היטב, לעטוף במגבת תה נקי לספוג עודפי מים. חותכים לחתיכות קטנות.
חותכים פרחי ברוקולי מגבעולים, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות קטנות (1/2 אינץ'). קיטור רק עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 עד 4 דקות. יש לשטוף במסננת מתחת למים זורמים קרים.
מסננים היטב, לעטוף במגבת תה נקי לספוג עודפי מים.
מניחים rabe ופרחי ברוקולי בקערה גדולה עם צימוקים וקשיו.
להקציף יחד שמנים, חומץ, שום, קאיין.
טפטוף על סלט, וזריקה קלה.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.