סלט ברוקולי של קסיה
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? סלט הברוקולי של קציה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 568 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בוטנים, מיונז, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. . הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי, סלט ברוקולי תוצרת בית-סלט קל וטעים שאינו דורש בישול, ו אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי.
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהגדיר בצד להתקרר. בקערה גדולה לזרוק את פרחי ברוקולי, בייקון, בצל ירוק, צימוקים ובוטנים יחד.
בקערה קטנה להקציף את החומץ, סוכר ומיונז יחד.
יוצקים חצי מהרוטב על תערובת הברוקולי ומקררים.
תן למרינדה הלילה. ממש לפני ההגשה העליונה עם ההלבשה הנותרת.