סלט בשר תאילנדי מ ' טעם מרבי
סלט בקר תאילנדי מ ' טעם מקסימלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך רוטב סויה תמרי, שן שום, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תפוחי אדמה קלויים לימון מ ' טעם מרבי, בייקון וביצים ממולאות מ ' טעם מרבי, ו תרד מוקרם עם קושו הדר מ ' טעם מרבי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבשר על קרש חיתוך ולהסיר כל עור כסף או חתיכות גדולות של שומן חיצוני.
חותכים רשת crosshatch לחלק העליון של הבשר, חיתוך על 1/2 אינץ '(13 מ "מ) עמוק ולהשאיר על 1/2 אינץ' (13 מ " מ) בין השורות. הפוך את הבשר וחזור על הקרקעית, נזהר לא לחתוך את כל הבשר.
בקערה קטנה, לשלב את השום, jalapeño, ג ' ינג ' ר כבוש, ורמוט מתוק, רוטב סויה, ורוטב דגים.
שים את הבשר לתוך שקית zip-top בגודל גלון ולהוסיף את המרינדה. לסחוט את האוויר העודף ולאטום את התיק. להפוך את התיק על כמה פעמים, כך הבשר מצופה באופן שווה. מקררים את הבשר בתיקו על צלחת אפייה או צלחת גדולה לפחות 24 שעות ועדיף 48, הופכים את הבשר מעל פעמיים ביום, כדי לאפשר את הטעמים להיספג.
הפוך את הסלט: היום אתה מתכנן לבשל את הבשר, לגרר את ההתלהבות מן האשכוליות.
להעביר את ההתלהבות למיכל קטן, כיסוי, ושמורה במקרר. השתמשו בסכין כדי לחתוך את החלק העליון והתחתון מכל אשכולית, ולחשוף את החלקים הפנימיים. העמד את האשכולית על קרש חיתוך וקלף את העור, חותך אותה מלמעלה למטה, בעקבות עקומת הפרי. לאחר כל המעשר הוסר, להחזיק את האשכולית מעל קערה קטנה ולהשתמש סכין קילוף לחתוך בין הממברנות ולשחרר את הקטעים, לתת להם טיפה לתוך הקערה. לסחוט את הקרומים הנותרים על המקטעים, לתפוס את המיץ בקערה.
הסר את קטעי האשכוליות מהקערה, לחתוך אותם לשלישים, להעביר לקערה אחרת, ולהניח בצד בנפרד.
מוסיפים את סוכר כף היד, חומץ אורז, רוטב דגים ומלח לקערת מיץ אשכוליות. מערבבים כדי לפזר את המלח והסוכר. החזירו את חלקי האשכוליות לקערה. לקלף את פפאיה לחתוך אותו חצי לאורכו, ולהסיר את הזרעים. תשתמש במנדולינה כדי לחתוך את הפרי.
מוסיפים את הפפאיה לויניגרט האשכוליות ומערבבים כדי להתמזג עם קטעי האשכוליות. מכסים את הסלט ומילואים בטמפרטורת החדר.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הסר את הבשר מן המרינדה ולהסיר כל פרוסות שום או jalapeño שעשויים להיות דבוקים אליו. מתבלים את הבשר במלח.
הוסף 1/4 אינץ '(6 מ " מ) של שמן לתחתית המחבת החמה וכאשר השמן מנצנץ, להחליק את הבשר לתוך המחבת. הפעל את החום עד בינוני. מבשלים את הבשר במשך 30 שניות בעדינות להעיף אותו. מבשלים 30 שניות בצד השני והופכים את הבשר שוב. חזור על תהליך זה עד הבשר מבושל במשך 6 דקות בסך הכל.
בעוד הבשר מתבשל, לשים חצי עלי כוסברה על מגש גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר. כאשר הבשר סיים בישול, להעביר אותו מהמחבת על המיטה של עלי כוסברה. מכסים את החלק העליון של הבשר עם עלי הכוסברה הנותרים ולאחר מכן הופכים מגש גדול על הבשר כדי להחזיק בחום בזמן שהוא נח.
תנו לבשר לנוח לפחות 5 דקות; החום ישחרר את השמנים בעשבי תיבול והם יחדרו לבשר בזמן שהוא נח.
הסר את הצלחת העליונה ולהעביר את הבשר, עדיין מכוסה עלי כוסברה, ללוח חיתוך. לגלף את הבשר לפרוסות, חיתוך נגד התבואה.
שים את הבשר על מגש הגשה ולהוסיף כל מיץ ושאריות כוסברה מלוח החיתוך או צלחת המנוחה.
מוסיפים את גרגר הנחלים לסלט הפירות במרינדה ומערבבים בעדינות לשלב. לטעום ולהוסיף קמצוץ מלח במידת הצורך. מסדרים את הסלט על הבשר ומגישים מיד.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.