קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט בשר תאילנדי מ ' טעם מרבי

סלט בשר תאילנדי מ ' טעם מרבי
סלט בקר תאילנדי מ ' טעם מקסימלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך רוטב סויה תמרי, שן שום, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תפוחי אדמה קלויים לימון מ ' טעם מרבי, בייקון וביצים ממולאות מ ' טעם מרבי, ו תרד מוקרם עם קושו הדר מ ' טעם מרבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הבשר על קרש חיתוך ולהסיר כל עור כסף או חתיכות גדולות של שומן חיצוני.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
חותכים רשת crosshatch לחלק העליון של הבשר, חיתוך על 1/2 אינץ '(13 מ "מ) עמוק ולהשאיר על 1/2 אינץ' (13 מ " מ) בין השורות. הפוך את הבשר וחזור על הקרקעית, נזהר לא לחתוך את כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
בקערה קטנה, לשלב את השום, jalapeño, ג ' ינג ' ר כבוש, ורמוט מתוק, רוטב סויה, ורוטב דגים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
רוטב דגיםרוטב דגים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ורמוטורמוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
שים את הבשר לתוך שקית zip-top בגודל גלון ולהוסיף את המרינדה. לסחוט את האוויר העודף ולאטום את התיק. להפוך את התיק על כמה פעמים, כך הבשר מצופה באופן שווה. מקררים את הבשר בתיקו על צלחת אפייה או צלחת גדולה לפחות 24 שעות ועדיף 48, הופכים את הבשר מעל פעמיים ביום, כדי לאפשר את הטעמים להיספג.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
הפוך את הסלט: היום אתה מתכנן לבשל את הבשר, לגרר את ההתלהבות מן האשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
להעביר את ההתלהבות למיכל קטן, כיסוי, ושמורה במקרר. השתמשו בסכין כדי לחתוך את החלק העליון והתחתון מכל אשכולית, ולחשוף את החלקים הפנימיים. העמד את האשכולית על קרש חיתוך וקלף את העור, חותך אותה מלמעלה למטה, בעקבות עקומת הפרי. לאחר כל המעשר הוסר, להחזיק את האשכולית מעל קערה קטנה ולהשתמש סכין קילוף לחתוך בין הממברנות ולשחרר את הקטעים, לתת להם טיפה לתוך הקערה. לסחוט את הקרומים הנותרים על המקטעים, לתפוס את המיץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הסר את קטעי האשכוליות מהקערה, לחתוך אותם לשלישים, להעביר לקערה אחרת, ולהניח בצד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים את סוכר כף היד, חומץ אורז, רוטב דגים ומלח לקערת מיץ אשכוליות. מערבבים כדי לפזר את המלח והסוכר. החזירו את חלקי האשכוליות לקערה. לקלף את פפאיה לחתוך אותו חצי לאורכו, ולהסיר את הזרעים. תשתמש במנדולינה כדי לחתוך את הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
רוטב דגיםרוטב דגים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
סוכר כף ידסוכר כף יד
אננס רגילאננס רגיל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את הפפאיה לויניגרט האשכוליות ומערבבים כדי להתמזג עם קטעי האשכוליות. מכסים את הסלט ומילואים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
אננס רגילאננס רגיל
10
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הסר את הבשר מן המרינדה ולהסיר כל פרוסות שום או jalapeño שעשויים להיות דבוקים אליו. מתבלים את הבשר במלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
הוסף 1/4 אינץ '(6 מ " מ) של שמן לתחתית המחבת החמה וכאשר השמן מנצנץ, להחליק את הבשר לתוך המחבת. הפעל את החום עד בינוני. מבשלים את הבשר במשך 30 שניות בעדינות להעיף אותו. מבשלים 30 שניות בצד השני והופכים את הבשר שוב. חזור על תהליך זה עד הבשר מבושל במשך 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
בעוד הבשר מתבשל, לשים חצי עלי כוסברה על מגש גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר. כאשר הבשר סיים בישול, להעביר אותו מהמחבת על המיטה של עלי כוסברה. מכסים את החלק העליון של הבשר עם עלי הכוסברה הנותרים ולאחר מכן הופכים מגש גדול על הבשר כדי להחזיק בחום בזמן שהוא נח.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
תנו לבשר לנוח לפחות 5 דקות; החום ישחרר את השמנים בעשבי תיבול והם יחדרו לבשר בזמן שהוא נח.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
15
הסר את הצלחת העליונה ולהעביר את הבשר, עדיין מכוסה עלי כוסברה, ללוח חיתוך. לגלף את הבשר לפרוסות, חיתוך נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
16
שים את הבשר על מגש הגשה ולהוסיף כל מיץ ושאריות כוסברה מלוח החיתוך או צלחת המנוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
17
מוסיפים את גרגר הנחלים לסלט הפירות במרינדה ומערבבים בעדינות לשלב. לטעום ולהוסיף קמצוץ מלח במידת הצורך. מסדרים את הסלט על הבשר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.