סלט בקר תאילנדי מ ' טעם מקסימלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך רוטב סויה תמרי, שן שום, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תפוחי אדמה קלויים לימון מ ' טעם מרבי, בייקון וביצים ממולאות מ ' טעם מרבי, ו תרד מוקרם עם קושו הדר מ ' טעם מרבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הבשר על קרש חיתוך ולהסיר כל עור כסף או חתיכות גדולות של שומן חיצוני.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2
חותכים רשת crosshatch לחלק העליון של הבשר, חיתוך על 1/2 אינץ '(13 מ "מ) עמוק ולהשאיר על 1/2 אינץ' (13 מ " מ) בין השורות. הפוך את הבשר וחזור על הקרקעית, נזהר לא לחתוך את כל הבשר.
שים את הבשר לתוך שקית zip-top בגודל גלון ולהוסיף את המרינדה. לסחוט את האוויר העודף ולאטום את התיק. להפוך את התיק על כמה פעמים, כך הבשר מצופה באופן שווה. מקררים את הבשר בתיקו על צלחת אפייה או צלחת גדולה לפחות 24 שעות ועדיף 48, הופכים את הבשר מעל פעמיים ביום, כדי לאפשר את הטעמים להיספג.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
להעביר את ההתלהבות למיכל קטן, כיסוי, ושמורה במקרר. השתמשו בסכין כדי לחתוך את החלק העליון והתחתון מכל אשכולית, ולחשוף את החלקים הפנימיים. העמד את האשכולית על קרש חיתוך וקלף את העור, חותך אותה מלמעלה למטה, בעקבות עקומת הפרי. לאחר כל המעשר הוסר, להחזיק את האשכולית מעל קערה קטנה ולהשתמש סכין קילוף לחתוך בין הממברנות ולשחרר את הקטעים, לתת להם טיפה לתוך הקערה. לסחוט את הקרומים הנותרים על המקטעים, לתפוס את המיץ בקערה.
מוסיפים את סוכר כף היד, חומץ אורז, רוטב דגים ומלח לקערת מיץ אשכוליות. מערבבים כדי לפזר את המלח והסוכר. החזירו את חלקי האשכוליות לקערה. לקלף את פפאיה לחתוך אותו חצי לאורכו, ולהסיר את הזרעים. תשתמש במנדולינה כדי לחתוך את הפרי.
הוסף 1/4 אינץ '(6 מ " מ) של שמן לתחתית המחבת החמה וכאשר השמן מנצנץ, להחליק את הבשר לתוך המחבת. הפעל את החום עד בינוני. מבשלים את הבשר במשך 30 שניות בעדינות להעיף אותו. מבשלים 30 שניות בצד השני והופכים את הבשר שוב. חזור על תהליך זה עד הבשר מבושל במשך 6 דקות בסך הכל.
בעוד הבשר מתבשל, לשים חצי עלי כוסברה על מגש גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר. כאשר הבשר סיים בישול, להעביר אותו מהמחבת על המיטה של עלי כוסברה. מכסים את החלק העליון של הבשר עם עלי הכוסברה הנותרים ולאחר מכן הופכים מגש גדול על הבשר כדי להחזיק בחום בזמן שהוא נח.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.