סלט האביב עם סלק, פרושוטו & קרם בצל רוטב
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-11 דקות. מתכונים דומים: סלט אפונה אביבי עם רוטב קארי שמנת, סלט אביב עם רוטב גבינת עיזים מוקרם, ו תערובת אביב וסלט שעועית ירוקה קלוי עם רוטב מייפל-מיסו שמנת.
מרכיבים מנות :
340 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. סלק חבורה (על , רצוי גודל התינוק, הגבעולים והירוקים הוסרו 0 חתיכות טופי הית' בר 1 שקית תרד טרי שטוף מראש 1 2 כפיות אבקת שום עירית טרייה קצוצה 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו 3 בצל צהוב בינוני, קצוץ סלט ירקות מעורבים 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חלב חמאה דל שומן או דל שומן 1 אוראו ממולאים כפולים שמן זית כתית מעולה, מחולק 0 חתיכות טופי הית' בר פלפל טחון טרי 57 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פרוסות דקות מאוד prosciutto (אודות 0 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 1 ( חצילים) בצל מתוק, פרוס 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חומץ יין לבן