קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סלט הברווזון המכוער

סלט הברווזון המכוער
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את סלט הברווזון המכוער. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, שלם 30, מתכון טבעוני יש 569 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן למנה. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוזי פיסטוק, שמן קנולן, התזת שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו סלט פסטה מכוער, ברווז ממולא, ו ברווזון קלוי ברוטב פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פיסטוקים, מנערים את המחבת לעתים קרובות כדי שאגוזים לא יישרפו. צולים עד שהפיסטוקים משחימים מעט. הם צריכים גם להריח טעים. הסר במהירות את התבנית מהאש והעביר את האגוזים לקערה; אחרת הם ימשיכו לבשל ולשרוף.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הפיסטוקים לבלנדר יחד עם השום, מחצית ממיץ הלימון, הרוטב החם, אם משתמשים, מים חמים, זילוף מלח ופלפל ושמן הקנולה. מערבבים עד חלקה. אם הוא לא יוצר משחה, מוסיפים עוד מים ועוד שמן ומערבבים לתערובת אחידה. העקביות צריכה להיות כמו חומוס דק; אל תדאג אם אתה מרגיש שאתה מוסיף הרבה שמן. טועמים ומוסיפים מעט שמן זית כתית מעולה ועוד מיץ לימון אם אתם רוצים עוד זיע, עליו אני ממליץ. זה חותך את השמנים מהפיסטוקים. הניחו בצד ברגע שתהיו מרוצים מזה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שוטפים את התרד ומייבשים היטב, כך שניתן יהיה לצפות את העלים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
5
זורקים את התרד, התפוח והסלריאק בקערת הגשה גדולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
CeleriacCeleriac
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים 1/2 מהרוטב על הסלט וזורקים שוב. אם אתה מעדיף יותר רוטב, להוסיף את כל זה, אשר אני ממליץ.
7
תן לזה לשבת 5 דקות, ואז לקשט בפיסטוקים ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל