קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

סלט הליבוט סביצ'ה

סלט הליבוט סביצ'ה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט הליבוט סביצ'ה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לכם אגבה, שמן זית, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הליבוט סביצ'ה, הליבוט סביצ'ה, ו סביצ'ה הליבוט קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס גיליון אפייה קטן עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
באמצעות מברשת מאפה, מברשת טורטיות משני הצדדים עם שמן זית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
חותכים כל טורטייה למשולשים 8 ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים עד הזהב ופריך, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לסביצ 'ה: בכוס 8 על 8 אינץ' או צלחת אפייה קרמית, מערבבים יחד את ההליבוט, מיץ לימון, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל. מכסים את המנה ומקררים במשך 3 שעות, תוך ערבוב באמצע זמן הקירור כדי להפיץ את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
לסלט: בקערה בינונית, מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ ליים, אגבה, מלח ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הבצל הירוק, עגבניות, אבוקדו, חלפיניו ופטרוזיליה. לזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
כדי להרכיב: מחלקים את הסלט והכפית לתוך 4 כוסות מרטיני גדולות או 4 קערות סלט קטנות.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מסננים את סביצ ' ה וכפית על גבי הסלט.
10
מקשטים עם צ ' יפס טורטייה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו1כף. חומץ ביין אדוםאבוקדו, קלופים, זורעים וחותכים לקוביות 1/2 אינץאבוקדו, קלופים, זורעים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה16קצת קישואים קצוציםטורטיות תירס 6 ל-7 אינץ 4טורטיות תירס 6 ל-7 אינץ 42קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים3בצל ירוק, ירוק חיוור וחלקים לבנים בלבד, פרוס דקבצל ירוק, ירוק חיוור וחלקים לבנים בלבד, פרוס דק283פלפל האבנרופילה הליבוט, עור וחותכים לקוביות 1/2 אינץפילה הליבוט, עור וחותכים לקוביות 1/2 אינץ1קטןחלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרי (מ 2 לימונים גדולים)מיץ לימון טרי (מ 2 לימונים גדולים)1כף. חומץ ביין אדוםגרידת לימוןגרידת לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרי (מ 3 עד 4 לימונים גדולים)מיץ ליים טרי (מ 3 עד 4 לימונים גדולים)2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרי (מ 2 לימונים גדולים)מיץ ליים טרי (מ 2 לימונים גדולים)2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3עגבניות, זרע וקצוץ לחתיכות 1/2 אינץעגבניות, זרע וקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.