צריך משקאות ללא גלוטן? סלט חם של כבדי עוף, פפריקה מעושנת ושרי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן זית, שיני שום, סלט רקטות, וכבדי עוף לארוז. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק שרי-שום עם פפריקה מעושנת, סלט תפוחי אדמה מעושן, ו ברוקולי ושעורה מעושן סלט פפריקה.
הוראות
1
שים את כל החומרים לרוטב לתוך מעבד מזון, ואז יז למשחה מחוספסת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
3
שים את אגוזי לוז הנותרים על תבנית אפייה, צלי במשך 5 דקות עד קלוי קלוי, בערך קוצצים, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
עכשיו להפוך את הסלט להוסיף את שמן זית וחמאה למחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מטגנים במהירות את הכבדים ב 2 קבוצות עד השחמה, על 2 דקות לכל אצווה.
מוסיף את השרי, ואז בועה לכמה דקות על חום גבוה. מערבבים ברוטב ולאפשר לו להתעבות ולחמם דרך. להתיז במיץ לימון, ואז עונה לטעם. להלביש את עלי הסלט עם מעט חומץ שרי. כפית את הכבדים והרוטב על צלחות הגשה, מפזרים עם אגוזי לוז קצוצים קלויים, ואז לפזר על עלי סלט לבושים ומגישים מיד.