סלט טאקו חריף נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, בשר טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט טאקו עם רוטב חמוץ ומתובל, סלט טאקו עם רוטב אבוקדו חריף, ו סלט טאקו דגים בריא ומתובל.
הוראות
1
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים במים חמים, תערובת פסטה לא מבושלת ורוטב (מתוך קופסת המבורגר עוזר), אבקת צ ' ילי, אורגנו, רוטב פלפל ושום.
מרכיבים שתצטרך
המבורגר הלפר
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
תערובת רוטב
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
4
להפחית את החום; לכסות ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל 5 דקות יותר.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.