תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט יווני. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם ירקות מסקלן, שום, מלפפונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני, ו סלט ירקות יווני עם ויניגרט יווני תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את החומץ לבלנדר, מחליפים את המכסה, מדליקים אותו, ודרך צינור ההזנה מוסיפים, 1 בכל פעם, את השום, פלפל אדום מרוסק, מלח ופלפל שחור. השארת הבלנדר פועל, מוסיפים את שמן הזית בזרם דק איטי. להפריש עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לזרוק את הירוקים, זיתים ומלפפונים יחד עם מספיק רוטב למעיל. מקפלים פנימה את גבינת הפטה.