סלט יווני טורטליני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט טורטליני יווני. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורגנו, מלח, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלט יווני טורטליני, סלט פסטה יווני טורטליני, ו טורטליני עם יוגורט יווני ורוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים טורטליני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, 3 עד 5 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב שמן זית, מיץ לימון, חומץ יין אדום, פטרוזיליה, אורגנו, ומלח.
מוסיפים טורטליני מבושל ומערבבים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 1 יום.
מוסיפים תרד, גבינת פטה ובצל לטורטליני ומערבבים בעדינות. סלט תל על מגש ולסדר מגורי ביצים סביב הקצה.