קושיקל
מוכן ב7 דק.
מנות5
ציון בריאות38
מגזין

סלט ירוק עם רוטב סלסה שמנת

סלט ירוק עם רוטב סלסה שמנת
אם יש לכם מלפפון, סלסה, חסה קרועה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 7 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. מתכונים דומים: סלט ירוק עם רוטב סלסה פרונטרה, סלט שעועית ירוקה עם רוטב סלסה, ו סלט ירוק עם רוטב פטה שמנת.

הוראות

1
מערבבים היטב רוטב וסלסה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
מניחים חסה על צלחות. למעלה עם מלפפון ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
3
טפטוף עם תערובת ההלבשה.

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."