סלט ירקות חריף קאשה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט ירקות חריף קאשה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם עגבניות, ממרח פלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 78% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קאשה ורנישק (קשאן וקשתות), קאשה ורנישק – קשאן וקשתות, ו סלט תרד עם קשאן ושעועית שחורה.
הוראות
מחממים 2 כוסות של מרק ירקות (או מחממים מים ומוסיפים מרק ירקות). בזמן שאתה מחכה שזה יגיע לרתיחה, טוסט קאשה בסיר גדול ויבש במשך כ 3 דקות, או עד שהוא משחרר ארומה מטורפת. כאשר המרק מגיע לרתיחה, להוסיף אותו בזהירות על כוסמת (להיזהר spatters!) לכסות ולהפוך את החום נמוך מאוד. מבשלים עד כוסמת מכרז וכל הנוזל נספג, 5-10 דקות.
הסר מהחום, מוך, ולאפשר להתקרר. קאשה יכולה להיות בקירור ומאוחסנת בן לילה, במידת הצורך.
מוסיפים את כל הירקות הקצוצים ואת החומוס לקשה.
מערבבים היטב את מיץ הלימון ואת שאר החומרים ומוסיפים אותם לכאשה, תוך ערבוב כך שהרוטב מופץ באופן שווה.
מגישים תחומים במרכז מגש גדול, עם עלי חסה חמאה. כדי לאכול, כפית חלק מהסלט לתוך עלה חסה ולאכול כמו טאקו או בוריטו.