קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות74
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט כרוב ופארו של ג'אלינה עם אבוקדו

סלט כרוב ופארו של ג'אלינה עם אבוקדו
כרוב של ג'אלינה & סלט פארו עם אבוקדו עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 217 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב טוסקני, פארו, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: סלט כרוב הדרים ואבוקדו חורף עם פארו ואגוזי לוז, סלט פארו וכרוב, ו סלט פארו עם סרדינים וקייל.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, למקם את כל מרכיבי ההלבשה בבלנדר או מעבד מזון להתמזג עד חלקה, או להשתמש בבלנדר טבילה כדי למזג את כל החומרים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
כדי להפוך את הסלט, להביא סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את פארו ומבשלים עד למכרז, 16 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
4
מסננים, לשטוף עם מים קרים עד מגניב, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
הסר את הגבעולים מן כרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
6
חותכים משם כל קצוות קשים, ואז דק לחתוך את הגבעולים לקרוע את עלי כרוב לחתיכות קטנות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
7
מניחים את הגבעולים והעלים בקערת סלט גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיף את האבוקדו, גזר, פארו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פארו.פארו.
9
מוסיפים חצי מהרוטב וזורקים לשלב.
10
הוסף עוד רוטב אם תרצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
11
טיפ הכנה
12
כדי להסיר גבעולים chard או כרוב, להתחיל על ידי זמירה קצות הגבעול. ואז להחזיק עלה על ידי גזע ביד אחת ולהשתמש ביד השנייה לקרוע את העלים מן הגבעול לחתיכות בגודל ביס. כדי להפוך את הגבעולים נקיים למראה, להשתמש בסכין לחתוך את העלים מן הגבעול משני הצדדים במשולש מחודד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
© 2013 Ten Speed PressTARA DUGGAN הוא כותב צוות של מדור האוכל והיין של סן פרנסיסקו כרוניקל ומחברם של שלושה ספרי בישול קודמים, כולל הבקבוק הכחול של הקפה והטבח העובד. היא בוגרת האקדמיה הקולינרית של קליפורניה, וזכתה בפרס עיתונאות מטעם קרן ג ' יימס בירד. כתיבתה הופיעה בניו יורק טיימס, בדנבר פוסט, בשיקגו טריביון ובטורונטו סטאר. טארה, בעלה ושתי בנותיהם גרים בסן פרנסיסקו ונהנים לבלות זמן בחווה של משפחתה בצפון קליפורניה, שם היא מקבלת את הרעיונות שלה מה לעשות עם כל מיני שאריות מטבח.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)