סלט כרוב ופארו של ג'אלינה עם אבוקדו
כרוב של ג'אלינה & סלט פארו עם אבוקדו עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 217 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב טוסקני, פארו, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: סלט כרוב הדרים ואבוקדו חורף עם פארו ואגוזי לוז, סלט פארו וכרוב, ו סלט פארו עם סרדינים וקייל.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, למקם את כל מרכיבי ההלבשה בבלנדר או מעבד מזון להתמזג עד חלקה, או להשתמש בבלנדר טבילה כדי למזג את כל החומרים בקערה.
כדי להפוך את הסלט, להביא סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את פארו ומבשלים עד למכרז, 16 עד 18 דקות.
מסננים, לשטוף עם מים קרים עד מגניב, ואז לנקז היטב.
חותכים משם כל קצוות קשים, ואז דק לחתוך את הגבעולים לקרוע את עלי כרוב לחתיכות קטנות בגודל ביס.
מניחים את הגבעולים והעלים בקערת סלט גדולה.
מוסיף את האבוקדו, גזר, פארו.
מוסיפים חצי מהרוטב וזורקים לשלב.
הוסף עוד רוטב אם תרצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים.
כדי להסיר גבעולים chard או כרוב, להתחיל על ידי זמירה קצות הגבעול. ואז להחזיק עלה על ידי גזע ביד אחת ולהשתמש ביד השנייה לקרוע את העלים מן הגבעול לחתיכות בגודל ביס. כדי להפוך את הגבעולים נקיים למראה, להשתמש בסכין לחתוך את העלים מן הגבעול משני הצדדים במשולש מחודד.
© 2013 Ten Speed PressTARA DUGGAN הוא כותב צוות של מדור האוכל והיין של סן פרנסיסקו כרוניקל ומחברם של שלושה ספרי בישול קודמים, כולל הבקבוק הכחול של הקפה והטבח העובד. היא בוגרת האקדמיה הקולינרית של קליפורניה, וזכתה בפרס עיתונאות מטעם קרן ג ' יימס בירד. כתיבתה הופיעה בניו יורק טיימס, בדנבר פוסט, בשיקגו טריביון ובטורונטו סטאר. טארה, בעלה ושתי בנותיהם גרים בסן פרנסיסקו ונהנים לבלות זמן בחווה של משפחתה בצפון קליפורניה, שם היא מקבלת את הרעיונות שלה מה לעשות עם כל מיני שאריות מטבח.