סלט כרוב מתוק ומתובל
סלט כרוב מתוק ומתובל לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 244 קלוריות. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. מתכון זה מאוכלרשת דורש חומץ תפוחים תפוחים, חרדל, מיונז, קאיין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ולקטו אובו צמחוני דיאטה. נסו סלט כרוב מתוק וחריף, סלט כרוב מתוק ומתובל, ו סלט כרוב מתוק ומתובל עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חותכים כרוב לרבעים ומסירים את הליבה. מקלפים גזר ובצל וחותכים לחתיכות שיתאימו דרך צינור ההזנה של מעבד מזון. להתאים מזון מעבד עם גדול-חור פומפייה קובץ מצורף ולדחוף כרוב, גזר, ובצל דרך להאכיל צינור לגרר. בקערה גדולה זורקים ירקות יחד.
בקערה בינונית אחרת מכינים את רוטב הקולסלאו על ידי הקצפה יחד של המיונז, החרדל, חומץ הסיידר, הסוכר, הפלפל השחור והקאיין. זורקים רוטב עם תערובת הכרוב, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים בניילון נצמד ומצננים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.