סלט כרוב פתוח Reubens
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנים פתוחות סלט כרוב Reubens. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. אם יש לכם פלפל, גבינה שוויצרית, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו Reubens פתוח פנים, PLT פתוח פנים, ו רצועת ניו יורק פתוחה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 1/2 כוס מיונז הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים כרוב מגורר, ומניחים בצד או צמרמורת עד מוכן לשרת.
מערבבים יחד חרדל הנותרים 1/4 כוס מיונז.
פרוסים באופן שווה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
שכבה באופן שווה עם פרוסת גבינה 1 בשר משומר; העליון עם פרוסות גבינה שנותרו.
אופים ב 450 במשך 5 עד 6 דקות או עד גבינה מותכת. תערובת סלט כרוב כפית באופן שווה על גבינות, ומגישים מיד.