קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלט לחם עם דובדבנים, ארוגולה וגבינת עיזים

סלט לחם עם דובדבנים, ארוגולה וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט לחם עם דובדבנים, ארוגולן גבינת עיזים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 493 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דובדבנים, חומץ בלסמי, שברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם כפרי עם בשר חזיר מעושן, גבינת עיזים ודובדבנים יבשים, סלט עם דובדבנים, גבינת עיזים ופיסטוקים, ו סלט עוף צרוב עם דובדבנים ורוטב גבינת עיזים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.לקצץ את הקרום מן הלחם, ולהשליך את הקרום. לקרוע את הלחם לחתיכות מחוספס, בגודל ביס (אתה צריך בערך 4 כוסות, סך הכל). זרוק את הלחם על תבנית אפייה מעוטרת, וטפטף אותו בשמן זית. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים עד פריך וזהב כתמים, רועד את המחבת פעם אחת, 8 עד 10 דקות.בינתיים, לשים כשליש מהדובדבנים בקערה קטנה ולרסק אותם קלות עם מזלג לשחרר את המיצים שלהם.כאשר הלחם קלוי היטב, להפוך אותו לקערה גדולה. אמנם זה עדיין חם, להוסיף את השום כתוש לזרוק היטב. מניחים את הקערה בצד להתקרר לדקה או שתיים, ואז מוסיפים את כל הדובדבנים, גם מחית וגם חצוי, וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף 2 כפית חומץ בלסמי ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4
מוסיפים 1 כף שמן זית וקמצוץ או שניים של מלח וזורקים שוב.לטעום, ולהתאים את החומץ, שמן ומלח לפי הצורך. הלחם והדובדבנים צריכים להיות טעימים בעצמם. כאשר אתה מרוצה עם הטעם, להוסיף על 2 חופנים של ארוגולה ולזרוק בפעם האחרונה. סיים עם כמות נדיבה של גבינת עיזים מתפוררת וכמה טחנות של טחנת הפלפל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מטחנת פלפלמטחנת פלפל