קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלט לחם עם דובדבנים, ארוגולה וגבינת עיזים

סלט לחם עם דובדבנים, ארוגולה וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט לחם עם דובדבנים, ארוגולן גבינת עיזים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 493 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דובדבנים, חומץ בלסמי, שברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם כפרי עם בשר חזיר מעושן, גבינת עיזים ודובדבנים יבשים, סלט עם דובדבנים, גבינת עיזים ופיסטוקים, ו סלט עוף צרוב עם דובדבנים ורוטב גבינת עיזים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.לקצץ את הקרום מן הלחם, ולהשליך את הקרום. לקרוע את הלחם לחתיכות מחוספס, בגודל ביס (אתה צריך בערך 4 כוסות, סך הכל). זרוק את הלחם על תבנית אפייה מעוטרת, וטפטף אותו בשמן זית. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים עד פריך וזהב כתמים, רועד את המחבת פעם אחת, 8 עד 10 דקות.בינתיים, לשים כשליש מהדובדבנים בקערה קטנה ולרסק אותם קלות עם מזלג לשחרר את המיצים שלהם.כאשר הלחם קלוי היטב, להפוך אותו לקערה גדולה. אמנם זה עדיין חם, להוסיף את השום כתוש לזרוק היטב. מניחים את הקערה בצד להתקרר לדקה או שתיים, ואז מוסיפים את כל הדובדבנים, גם מחית וגם חצוי, וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף 2 כפית חומץ בלסמי ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4
מוסיפים 1 כף שמן זית וקמצוץ או שניים של מלח וזורקים שוב.לטעום, ולהתאים את החומץ, שמן ומלח לפי הצורך. הלחם והדובדבנים צריכים להיות טעימים בעצמם. כאשר אתה מרוצה עם הטעם, להוסיף על 2 חופנים של ארוגולה ולזרוק בפעם האחרונה. סיים עם כמות נדיבה של גבינת עיזים מתפוררת וכמה טחנות של טחנת הפלפל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מטחנת פלפלמטחנת פלפל