קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלט לחם עם דובדבנים, ארוגולה וגבינת עיזים

סלט לחם עם דובדבנים, ארוגולה וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט לחם עם דובדבנים, ארוגולן גבינת עיזים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 493 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דובדבנים, חומץ בלסמי, שברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם כפרי עם בשר חזיר מעושן, גבינת עיזים ודובדבנים יבשים, סלט עם דובדבנים, גבינת עיזים ופיסטוקים, ו סלט עוף צרוב עם דובדבנים ורוטב גבינת עיזים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.לקצץ את הקרום מן הלחם, ולהשליך את הקרום. לקרוע את הלחם לחתיכות מחוספס, בגודל ביס (אתה צריך בערך 4 כוסות, סך הכל). זרוק את הלחם על תבנית אפייה מעוטרת, וטפטף אותו בשמן זית. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אופים עד פריך וזהב כתמים, רועד את המחבת פעם אחת, 8 עד 10 דקות.בינתיים, לשים כשליש מהדובדבנים בקערה קטנה ולרסק אותם קלות עם מזלג לשחרר את המיצים שלהם.כאשר הלחם קלוי היטב, להפוך אותו לקערה גדולה. אמנם זה עדיין חם, להוסיף את השום כתוש לזרוק היטב. מניחים את הקערה בצד להתקרר לדקה או שתיים, ואז מוסיפים את כל הדובדבנים, גם מחית וגם חצוי, וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף 2 כפית חומץ בלסמי ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4
מוסיפים 1 כף שמן זית וקמצוץ או שניים של מלח וזורקים שוב.לטעום, ולהתאים את החומץ, שמן ומלח לפי הצורך. הלחם והדובדבנים צריכים להיות טעימים בעצמם. כאשר אתה מרוצה עם הטעם, להוסיף על 2 חופנים של ארוגולה ולזרוק בפעם האחרונה. סיים עם כמות נדיבה של גבינת עיזים מתפוררת וכמה טחנות של טחנת הפלפל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מטחנת פלפלמטחנת פלפל