סלט מלפפון במרינדה עם צנוניות, שמיר ושרימפס
צריך ללא גלוטן, פסקטריאני, ותוספת קטוגנית? סלט מלפפון במרינדה מראש עם צנוניות, שמיר, שרימפס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לכם תבלינים ישנים במפרץ, צנוניות, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ רציני אוכל יש 162 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו שרימפס במרינדה, סלט חומוס במרינדה עם צנוניות ומלפפון, ו צ'ימיצ' ורי שרימפס וסלט תירס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להקציף יחד שמן, חומץ, ושאלות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים צנוניות, מלפפונים, שמיר, פטרוזיליה וזורקים למעיל. תניח בצד.
במחבת בינונית, מחממים חמאה על אש נמוכה עד מומסים. מערבבים במפרץ הישן ומבשלים עד הקצפה שוככת, כ -30 שניות.
מוסיפים שרימפס, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומבשלים על אש נמוכה עד רק ורוד, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
להעביר לצלחת ולתת מגניב. ארזו סלט וחסילונים בנפרד במכולות לקחת ומקררים לפחות 4 שעות ועד לילה. כדי לשרת, לארגן שרימפס על גבי סלט ומגישים.