סלט מלפפון ואבוקדו
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? סלט מלפפון ואבוקדו יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שיני שום, גבעולי סלרי, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו סלט מלפפון ואבוקדו, סלט אבוקדו מלפפון, ו סלט אבוקדו מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב גבעולי כוסברה, זנגביל, שום, andchiles בשקית פלסטיק resealable במקפיא; חותם. קילו קל עם מחבת או rollingpin עד זנגביל ושום הם מעוכים היטב.
מוסיפים מלפפונים, 1 כפית מלח וסוכר.שקית חותם; לנער לערבב. לסחוט שקית מוצקלמלפפונים מחית מעט, 1-2 דקות.
מניחים את התיק בקערה גדולה; תן macerate בטמפרטורת החדר, פונה באמצע הדרך, עד המיצים טופס, על 35 דקות.
תוכן ריק של שקית לתוך קערה; turnbag מבפנים החוצה לגרד את כל חתיכות קטנות.זרוק עלי כוסברה.
מערבבים סלרי, מיץ ושמן. מתבלים עם יותר מלח, אם תרצה.
מחלקים אבוקדו בין צלחות; כף מעל.
מקשטים עם בזיליקום קצוץ cilantroand.
למנה: 190 קלוריות, 15 גרם שומן, 8 גרם סיבים