קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט מקרוני פיקניק אמיש

סלט מקרוני פיקניק אמיש
סלט מקרוני פיקניק אמיש הוא צמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם חלב, חרדל, מקרוני מרפק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 40%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט מקרוני אמיש, סלט מקרוני פיקניק, ו סלט פיקניק חזיר ומקרוני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, 8 דקות; מסננים. לשטוף עם מים קרים עד מגניב; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
קוצצים חלבונים; זורקים לקערה עם המקרונים, הסלרי, הבצל המתוק והגזר הגרוס.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוקבצל מתוק
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מערבבים חלמונים, מיונז, חרדל, חומץ, חלב, סוכר ומלח בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים על תערובת המקרונים ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מקררים 4 עד 5 שעות לפני ההגשה.