סלט מקרוני קל של אמא
אם יש לכם פסטה מקרוני, מלח, כמות של מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט המקרוני של אמא, סלט המקרוני של אמא, ו סלט המקרוני המושלם של אמא.
הוראות
לבשל את הפסטה: לפחות 2 ליטרים של מים מלוחים (1 1/2 כפיות מלח לכל ליטר מים), לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה—עדיין מוצק מעט.
הסר מהחום, לנקז ולשטוף עם מים קרים עד הפסטה מגיעה לטמפרטורת החדר.
משרים את הבצל: בעוד מקרוני הוא בישול, לשים את הבצל הקצוץ לתוך קערה קטנה ומפזרים את מיץ לימון או חומץ עליהם. זה ייקח את העוקץ את הבצלים.
מערבבים מקרוני מבושל, בצל, וכל שאר החומרים בקערת הגשה גדולה. להתאים תבלינים לפי הטעם.