סלט סביצ'ה חסילונים וצדפות
המתכון שרימפס וסלט סביצ'ה צדפות מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. והוא יספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 173 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, כוסברה קלה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו סביצ'ה חסילונים וצדפות, סביצ'ה חסילונים וצדפות עם טקילה, ו בראנץ 'ראשון: שרימפס וצדפות סביצ' ה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים צדפות ושרימפס, מכסים את המחבת ומסירים מהחום.
בואו לעמוד עד צדפות וחסילונים אטומים בחלק העבה ביותר( לחתוך כדי לבדוק), על 5 דקות.
מסננים רכיכות ושופכים לקערה; קערת הקן במי קרח. מערבבים מדי פעם.
בינתיים, קוצצים בגסות טומטילו. בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת טומטילו, מיץ לימון וכוסברה עד טהור.
מערבבים מדי פעם עד סביצ ' ה הוא פושר או מגניב, 20 עד 30 דקות.
מוסיפים אורז; מערבבים ומתבלים לפי הטעם עם מלח ורוטב חם.
סדר תרד על צלחות ארוחת ערב העליון עם תערובת סביצ ' ה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.