סלט סטייק וייטנאמי
סלט סטייק בסגנון וייטנאמי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך זנגביל רבע גודל, כוסברה, ויניגרט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי בסגנון וייטנאמי סקווש" אטריות " קערות עם חצאית סטייק, סלט אטריות סטייק וייטנאמי, ו סלט סטייק וייטנאמי רזה.
הוראות
הפוך לשפשף: לשלוף שכבות חיצוניות קשוחות של עשב לימון לחתוך קצה גזע ועלים גסים. קוצצים הליבה מכרז להסתחרר במעבד מזון עד קצוץ דק מאוד, על 4 דקות, גירוד קערה לפי הצורך.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, שום, ושאלות ומערבלים עד צורות הדבק, 2 עד 3 דקות יותר.
להוסיף שמן ו 1/4 כפית. מלח; דופק לשלב.
מפזרים סטייקים עם נשאר 1 כפית. מלח; ואז לכסות את שני הצדדים עם לשפשף עשב לימון. צ ' יל לפחות 1 שעה ועד
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים עד הזהב אור, ערבוב בעדינות, להיזהר לא לשרוף (זה ימשיך להחשיך את החום).
יוצקים שום ושמן דרך מסננת לתוך קערה קטנה, חסינת חום ערבוב.
מסננים שבבי שום על מגבות נייר. לאחר השמן התקרר מעט, להקציף מיץ ליים, סוכר, ורוטב דגים. הכן גריל פחם או גז לחום גבוה (450 עד 550; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 2 עד 4 שניות).
הפוך סלט: ב 4 qt. סיר, להביא 2 qts. מים לרתיחה ולהוסיף אטריות אורז. מבשלים עד מכרז, 3 עד 5 דקות.
מסננים ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים גזר, מלפפון, כרוב ועשבי תיבול קצוצים ובצל ירוק.
באח בישול שמן. סטייקים גריל, מכוסה, באמצעות מרית רחבה להפוך פעם אחת (אתה רוצה לשמור כמה שיותר של הקרום על הסטייקים ככל האפשר), על 8 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
מעבירים סטייקים ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח לפחות 5 דקות.
יוצקים רוטב על סלט ולזרוק ביסודיות. מחלקים סלט בין 4 קערות. פרוס סטייקים (מנסה לשמור על הקרום על הפרוסות) ולסדר על סלטים.
* למצוא במעבר אסיה של רוב חנויות המכולת.
הפוך קדימה: לשפשף, ויניגרט, וסלט יכול להיות כל כמה שעות קדימה; סלט לזרוק יחד בעוד סטייקים גריל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.