סלט סטייק ותפוחי אדמה
סטייק וסלט תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמן זית, עלי חסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו סלט סטייק ותפוחי אדמה, סלט סטייק ותפוחי אדמה, ו סלט סטייק ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית פלסטיק גדולה resealable, לשלב את החומץ, שמן ורוטב סויה; להוסיף סטייק. תאטום את התיק ותהפוך למעיל. מקררים למשך שעה או לילה.
ניקוז ולהשליך מרינדה. סטייק גריל מעל חום בינוני או צלייה 3-4 ב. מן החום במשך 8-10 דקות בכל צד או עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
חותכים לרצועות דקות על פני התבואה ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, פלפל ירוק, בצל, פטרוזיליה ורוטב; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינגר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק