סלט סטייק ריביי בגריל עם ויניגרט פובלנו
סלט סטייק ריביי בגריל עם ויניגרט פובלנו הוא מנה עיקרית ללא גלוטן . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -56 גרם חלבון , 75 גרם שומן , ובסך הכל 1134 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $11.23 למנה , מתכון זה מכסה 63% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. גשו לסופר וקנו קטשופ, סירופ מייפל, דבש ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 83% . מתכונים דומים: Portabellan ו-Poblano Tacos בגריל , בקר, Poblano & Cheese Tamales , ו- Poblano Crepe 'Enchiladas' בהשראה צרפתית .
הוראות
מערבבים יחד בקערה קטנה עד לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים סטייקים בתבנית אפייה רדודה ומכסים ברוטב הסטייק, מניחים למרינדה שעתיים, הופכים פעם אחת. מחממים גריל מראש.
מוציאים את הסטייקים מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. גריל במשך 3 עד 4 דקות מכל צד לקבלת עשייה בינונית-רייר.
מברישים את פרוסות הבצל והעגבניות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים משני הצדדים עד שהם רק מבושל.
מניחים תרד בקערה גדולה ומערבבים עם חומץ בלסמי, שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את התרד בין 4 מנות סלט גדולות או פלטות. פורסים כל סטייק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ' ומניפים על גבי התרד.
מקשטים בעגבניות צלויות, גבינה כחולה ובצל ומטפטפים בויניגרט פובלנו.
מערבבים פובלנוס, בצל ומיץ ליים בבלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. בזמן שהבלנדר פועל, מוסיפים את השמן באיטיות עד לקבלת אמולסיה.
מוסיפים את התרד ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את הדבש ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.