סלט סלסה שעועית פינטו נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, אבוקדו הס, עגבניות שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו נאצ'וס גביני עם שעועית פינטו Salsan ו חלפניו כבוש, סלט שעועית פינטו לובסטר, ו שעועית פינטו וסלט תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הרוטב: לרסק את שן השום, מפזרים קמצוץ של המלח, ו, עם הצד השטוח של סכין גדול, מחית ולמרוח את התערובת כדי להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
לטאטא את משחת השום, מיץ ליים, הנותרים מלח ואבקת צ ' ילי יחד בקערה. בהדרגה לטאטא את שמן הזית, החל כמה טיפות ולאחר מכן להוסיף את השאר בזרם יציב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
אבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
עבור הסלט: לזרוק יחד את השעועית, תירס, פלפל, ובצל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תוספות, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מוסיפים את הרוטב וזורקים למעיל באופן שווה. מקפלים בעדינות את העגבניות, האבוקדו והכוסברה. התאם תיבול עם מלח ופלפל, לטעום, ולהגיש.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.