סלט סלק
סלט סלק דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 485 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא חומץ יין, זרעי קימל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), ו סלט סלק עם סלק מתובל מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מקום פרוס סלק בקערה גדולה. בקערה קטנה, להקציף יחד חומץ, חרדל, זרעי קימל. לאט מוסיפים שמן בזרם וממשיכים לטאטא. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על סלק משאיר 3 כפות של ההלבשה בקערה הקטנה.
מוסיפים את הצנון והבצל הירוק לרוטב שנותר בקערה הקטנה וזורקים למעיל.
מניחים את החסה על מגש ומעל עם סלק.
מפזרים סלק עם צנונים ובצלצלים.