סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה
סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולן נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. אם יש לכם קליפת תפוז, חומץ סיידר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלק וריקוטה ניוקי עם סלק נבול ירוק בלסמי בגילאי, ברוסקטה עם סלק קלוי מהיר וירקות סלק נבולים שום, ו חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים.
הוראות
קוצץ סלק, שומר ירקות. לעטוף סלק בנייר כסף.
מניחים סלק ושאלוט על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. שאלוט מעילים עם ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד שאלוט הם השחמה קלות.
הסר שאלוט ממחבת. להחזיר סלק לתנור; אופים 35 דקות נוספות או עד סלק הם במכרז. מגניב. לקלף סלק; לחתוך 1/2 אינץ ' טריזים.
סלק מקום, שאלוט, חומץ, רינד, 1 כפית שמן, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה; לזרוק היטב.
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ירקות סלק שמורים למחבת; לטגן 1 דקה או עד שהירוקים מתחילים לנבול. מערבבים בסוכר, סיידר, ונותר 1/4 כפית מלח; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
הוסף ארוגולה; מערבבים רק עד נבול.
מניחים על תערובת 1 כוס ירקות על כל אחד 4 צלחות.
מפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות אגוזי מלך; העליון כל מנה עם תערובת 3/4 כוס סלק.