סלט סלק קלוי עם גבינת עיזים, ביצים, רימון, ויניגרט שקדים Marcona
סלט סלק קלוי עם גבינת עיזים, ביצים, רימון, ויניגרט שקדים Marconan עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 309 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שקדים מרקונן, בצל, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: דלעת קלויה סקווש, שקד מרקוני וסלט רימונים, סלט סלק וגבינת עיזים קלוי עם ויניגרט בלסלמטי, ו סלט סלק וגבינת עיזים קלוי עם ויניגרט בלסלמטי.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. מקפלים גיליון 12 על ידי 24 אינץ ' של רדיד אלומיניום במחצית כדי ליצור ריבוע. Crimp שני קצוות כדי ליצור נרתיק. לזרוק סלק, שמן צמחי, מלח ופלפל לטעום בקערה בינונית עד מצופה.
הוסף לפאוץ ' ו crimp הנותרים קצה לאטום.
מניחים על תבנית אפייה ומניחים בתנור. צלי עד סלק רך לחלוטין ו tester קיסם או עוגה מוכנס לתוך סלק באמצעות רדיד מראה מעט התנגדות, על 1 1/2 שעות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
מערבבים שקדים, דבש, חומץ, ושאלוט בקערה בינונית.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן זית. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
כאשר סלק קר מספיק כדי להתמודד, לקלף על ידי שפשוף בעדינות העור מתחת למים זורמים קרים.
חותכים סלק לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
לזרוק סלק, רימון, בצל, ולהתלבש יחד בקערה גדולה.
מקשטים עם גבינת עיזים, ביצים מבושלות ועלי סלרי.