סלט סלרי
סלט סלרי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 160 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, לחם כריך, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון, סלרי וסלט שורש, ו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים מיתרים חיצוניים מ 4 צלעות סלרי עם סכין קילוף.
חותכים סלרי קלוף לאורכים 2 אינץ', ולאחר מכן להשתמש מבצעה כדי julienne מספיק סלרי כדי למדוד 2 כוסות, שמירה על כל הקישוטים.
מעביר סלרי julienned לקערה וצינה.
חותכים מספיק קישוטים וצלעות שנותרו לפרוסות 1/4 אינץ ' כדי למדוד 2 כוסות.
מוסיפים פרוסות סלרי (לא ג ' וליאן) ומים לסיר קטן ומבשלים, מכוסה, עד מכרז, כ 5 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף פטרוזיליה, ערבוב עד נבול.
להעביר פרוסות סלרי blanched, פטרוזיליה, וכל נוזל שנותר בבלנדר ו purée עד חלקה, על 2 דקות, ולאחר מכן כוח דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה, לחיצה על והשלכת מוצקים. מערבבים 1/4 כפית מלח וקמצוץ של פלפל לתוך קולי סלרי ולהגדיר קערה גדולה יותר של קרח ומים קרים.
חום 1 כוס שמן במחבת 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים לחם, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב, 15 עד 20 שניות. מיד להעביר קרוטונים עם כפית מחוררת כדי מגבות נייר לניקוז, ואז מפזרים מלח סלרי. קרוטונים מגניבים לטמפרטורת החדר.
להקציף יחד חומץ, פלפל, נשאר 1/4 כפית מלח, ושמן כף הנותרים בקערה גדולה עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף ג ' וליאן סלרי קרוטונים, משליך למעיל.
כפית על 2 כפות סלרי קולי על כל אחד 4 צלחות וסלט ערימה לצד.