סלט סרדין ותפוחי אדמה עם רוטב רומסקו נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח, שמן זית, פלפל טחון טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זה הוא זול למדי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. וזה אדיר. נסו סלט סרדין ותפוחי אדמה עם רוטב רומסקו, סרדין פורטוגזי וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולה, ו ספגטי עם סרדין-רוטב שומר וסלט תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים. מביאים לרתיחה. מרתיחים עד פרוסות תפוחי אדמה בקושי מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את תפוחי האדמה ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
בינתיים, תחמם את המטגן. לעמוד זקוף פלפל בל כולו לחתוך את הבשר מכל הצדדים, עוזב את הגבעול, הזרעים, ואת הליבה מאחור.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
שים את הפלפל ואת החצאים שזיף עגבניות על נייר אלומיניום מרופד אפייה, לחתוך בצד למטה. לצלות עד חרוך, על 5 דקות. לקלף ולהשליך את העור המושחר.
שים את הפלפל הקלוי והעגבניות במעבד מזון או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את השקדים, שום, פפריקה, קאיין, חומץ, שמן, 3/4 כפית מלח, והפלפל השחור. מחית עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
7
בכוס גדולה או קערת נירוסטה, לזרוק את הסרדינים עם תפוחי אדמה,רצועות פלפל, ואת הנותרים 1/4 מלח כפית. לזרוק את הסלט עם 1 כוס רוטב romesco ומפזרים את הפטרוזיליה מעל. להעביר את רוטב romesco הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סרדינים
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
המלצת יין: ייננים רבים בקליפורניה מוקדשים לייצור יינות מענבים הקשורים לעמק Rhne בצרפת. חפשי מארסאן עשירה, מתוקה, בעלת גוף מלא מאחד ה" ריינג ' רס " האלה כדי לשתף פעולה עם הסלט הזה.