זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך מלח ים גס, שמן זית, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Mozzarellan וסלט עגבניות, Mozzarellan וסלט עגבניות, ו סלט מוצרלה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור ההלבשה: בקערה, להקציף יחד את שמן הזית, מוצרלה נוזלי ומיץ חמוצים.
כדי להרכיב את הסלט: פרוסה ולסדר את העגבניות בשכבה אחת על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
לטפטף את העגבניות עם קצת סוכר, פלפל שחור והרוטב. למעלה עם קמצוץ של מלח פטרוזיליה. תטעם פרוסת עגבניות לתיבול. לסחוט את מיץ הלימון על האבטיח. מתבלים את פרוסות המוצרלה עם מלח פטרוזיליה וקצת רוטב, גם כן. מסדרים את העגבניות, מוצרלה וקוביות אבטיח על 6 צלחות מלבניות.
מרכיבים שתצטרך
אבטיח
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום