זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך מלח ים גס, שמן זית, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Mozzarellan וסלט עגבניות, Mozzarellan וסלט עגבניות, ו סלט מוצרלה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור ההלבשה: בקערה, להקציף יחד את שמן הזית, מוצרלה נוזלי ומיץ חמוצים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון חמוץ מיץ
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
2
להקציף בחומץ. טעם לתיבול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
שימו את הפטרוזיליה והמלח בקערה של מעבד המזון והדופק להתמזג עד שהם משולבים והמלח ירוק. שמור בצנצנת אטומה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
2
כדי להרכיב את הסלט: פרוסה ולסדר את העגבניות בשכבה אחת על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3
לטפטף את העגבניות עם קצת סוכר, פלפל שחור והרוטב. למעלה עם קמצוץ של מלח פטרוזיליה. תטעם פרוסת עגבניות לתיבול. לסחוט את מיץ הלימון על האבטיח. מתבלים את פרוסות המוצרלה עם מלח פטרוזיליה וקצת רוטב, גם כן. מסדרים את העגבניות, מוצרלה וקוביות אבטיח על 6 צלחות מלבניות.
מרכיבים שתצטרך
אבטיח
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עבור מוסיף שומן
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות