סלט עגבניות עם צ'יפס גבינה
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עגבניות קלויות בלסמיות וטוגנים גבינת עיזים, כריכי עגבניות וגבינה עיזים עם גבינת פרמזן עם פנים פתוחות, ו סלט עגבניות קיסר עם בייקון-צ'יפס פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. זורקים את הלחם עם 2 כפות שמן זית על תבנית אפייה ומתבלים במלח ופלפל.
אופים עד הזהב, על 8 דקות.
מקציפים את החרדל, מיץ לימון וחומץ בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל. לאט לאט לטאטא את הנותרים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את העגבניות, הבצל והשמיר ומתבלים במלח ופלפל.
קוביות ולזרוק למעיל. שים בצד בזמן שאתה מכין את הצ ' יפס.
לזרוק את הגבינה עם קמח ופלפל לטעום בקערה. מסדרים את התערובת ב 4 תלוליות על תבנית האפייה ולשטח מעט.
אופים עד הזהב, על 10 דקות. מגניב מעט, ואז להסיר עם מרית כדי מתלה ולתת מגניב.