סלט עדשים ים תיכוני
גשו לסופר וקנו שום, מיץ לימון, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלט עדשים ים תיכוני, סלט עדשים ים תיכוני, ו סלט קוסקוס ועדשים ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מוסיפים עדשים ושום. להפחית את החום בינוני-נמוך, ואז ומבשלים עד עדשים הם רק במכרז, 15 עד 20 דקות.
מסננים במסננת ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים לקערה עגבניות, זיתים, בזיליקום, שמן זית ומיץ לימון וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים גבינת עיזים ומגישים חמים.