גשו לסופר וקנו שום, מיץ לימון, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלט עדשים ים תיכוני, סלט עדשים ים תיכוני, ו סלט קוסקוס ועדשים ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים עדשים ושום. להפחית את החום בינוני-נמוך, ואז ומבשלים עד עדשים הם רק במכרז, 15 עד 20 דקות.