קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות34
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עדשים ים תיכוני

סלט עדשים ים תיכוני
גשו לסופר וקנו שום, מיץ לימון, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלט עדשים ים תיכוני, סלט עדשים ים תיכוני, ו סלט קוסקוס ועדשים ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים עדשים ושום. להפחית את החום בינוני-נמוך, ואז ומבשלים עד עדשים הם רק במכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
שוםשום
3
מסננים במסננת ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מסננתמסננת
4
מוסיפים לקערה עגבניות, זיתים, בזיליקום, שמן זית ומיץ לימון וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
זיתיםזיתים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים גבינת עיזים ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים