סלט עדשים סלמון
גשו לסופר וקנו מים, כדורי מוצרלה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלמון מעושן חם, סלט ביצים ועדשים, סלט למוני עדשים עם סלמון, ו סלט סלמון עדשים מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
שים עדשים בסיר קטן עם מספיק מים רק כדי לכסות; לבשל על חום בינוני עד מכרז, 10 עד 15 דקות. תניח את העדשים בצד כדי להתקרר.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
מבשלים סלמון מתחת לגריל שחומם מראש עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 5 עד 7 דקות לכל צד. קוצצים סלמון ומניחים בצד להתקרר.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה; מבשלים בייקון במחבת עד פריך, 7 עד 10 דקות. קוצצים בייקון ומניחים בצד להתקרר.
מערבבים עדשים מקורר, סלמון, בייקון, בצל אדום, מוצרלה, מלפפון יחד בקערה גדולה.
לטאטא חומץ בלסמי, שמן זית, שום, חרדל, מלח ופלפל יחד בקערה קטנה; לטפטף על תערובת עדשים ומערבבים בעדינות כדי מעיל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.