סלט עוף ותפוח
סלט עוף ותפוח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 97 גר' של חלבון, 60 גרם של שומן, וסך הכל 1016 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מיונז, פלפל, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. נסו תפוח קלוי, פקאן וסלט תרד עוף עם סיידר תפוחים, סלט עוף ותפוח, ו סלט תפוח עוף (מתכונים דומים).
הוראות
הסר בשר עוף וקוביות, להיפטר עור ועצמות (אתה צריך על 4 כוסות בשר).
לזרוק תפוחים עם 1 כף. מיץ ליים בקערה גדולה.
מוסיפים עוף ובצל אדום. בקערה קטנה נפרדת, להקציף יחד מיונז, כוסברה, פלפל אדום, 1/2 כפית. מלח ונותר 1 כף. מיץ ליים. מערבבים רוטב לתוך תערובת עוף למעיל. מתבלים במלח.
לארגן ירקות על ארבע צלחות. למעלה עם סלט עוף ומגישים.