סלט עוף מזרחי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 793 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שקדים, שמן שומשום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט עוף מזרחי, סלט עוף מזרחי, ו סלט עוף מזרחי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל מרכיבי ההלבשה יחד ומקררים.מחממים שמן עוף, מסביב 177°.In קערה קטנה לנצח ביצים להוסיף חלב ומערבבים well.In שקית רוכסן-נעילה גדולה, לשלב את הדגנים אשר אני פשוט למעוך, עם קמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
חותכים את השדיים לרצועות ארוכות, 5 כל אחד.טובלים כל רצועה לתוך הביצה ואז בתערובת הפירורים. מעיל לחלוטין.מטגנים 5 רצועות עוף בכל פעם, במשך 7 דקות, או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
צ'דר טרי מגורר
(קיבלר)
3
ניקוז על מגבות נייר.חתכתי את הירוקים, חתכתי את העוף המטוגן לחתיכות, ומערבבים הכל ביחד.