סלט עוף עם אורז בר, פקאן, ענבים ורוטב כתום
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם חזה עוף, קליפת תפוז, ריבה כתומה® smucker, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. מתכונים דומים: רוטב אורז בר עם ענבים קלויים ואגוזים, עוף עם אורז בר וענבים, ו סלט עוף עם ענבים ופקאנים.
הוראות
לרסס מחבת גדולה עם ספריי בישול קריסקו: חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף עוף; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מניחים עוף בתבנית אפייה 11x17 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד מבושל דרך.
הסר עוף: לבשל לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב עוף, אורז, בצל ירוק, וענבים פקאנים, אם תרצה בכך. לזרוק היטב ולהניח בצד. בקערה קטנה, לשלב קליפת תפוז הבא 4 מרכיבים; מערבבים היטב.
יוצקים על תערובת עוף; לזרוק היטב.
מגישים סלט בטמפרטורת החדר, על צלחות מרופדות חסה, אם תרצה בכך.