סלט עוף עם קישואים, לימון וצנוברים
סלט עוף עם קישואים, לימון וצנוברים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 40 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 433 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.87 דולר למנה. אם יש לכם צנוברים, שאלוט, לימון משומר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. נסו סלט עוף עם קישואים, לימון וצנוברים, סלט עוף עם קישואים, לימון וצנוברים, ו סלט קישואים בגריל עם ויניגרט עשב לימון ורומנו מגולח וצנוברים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מכסים את הדומדמניות במים חמים ומניחים לעמוד עד לריכוך, כ -10 דקות.
בקערה גדולה שאינה מגיבה, שלבו 2 כפות משמן הזית עם השום, הכמון, גרידת הלימון, מחצית ממיץ הלימון, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים את הקישואים והדומדמניות וזורקים לציפוי.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים, בכלי זכוכית או קרמיקה גדולים ורדודים, שלבו את השאלוט הטחון עם 2 כפות שמן הזית ומיץ הלימון שנותר.
מוסיפים את חצאי חזה העוף, הופכים למעיל היטב במרינדה. מכסים ומקררים במשך שעה 1, מפנה כמה פעמים.
במחבת קטנה צולים את הצנוברים על אש בינונית, זורקים כמה פעמים, עד להזהבה, כ -2 דקות.
מעבירים לצלחת ומניחים להתקרר.
מוציאים את חצאי חזה העוף מהמרינדה, מגרדים את השאלוט. פורסים את העוף על ההטיה בעובי 1 1/2 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל. במחבת גדולה מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות.
מוסיפים את פרוסות העוף ומבשלים על אש גבוהה בינונית, הופכים כמה פעמים, עד להשחמה קלה ומבושלים, בערך 8 דקות.
מעבירים את העוף לקערת הגשה גדולה ורדודה ומניחים להתקרר מעט.
מוסיפים את הקישואים והדומדמניות הכבושים, צנוברים קלויים, ארוגולה ולימון משומר וזורקים קלות.