סלט עוף עם תפוחי אדמה וארוגולה
סלט עוף עם תפוחי אדמה וארוגולה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 4 . אם יש לך חזה עוף, שמן זית, טרגון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט ארוגולה עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, עוף צלוי עם תפוחי אדמה וארוגולה, ו עוף צלוי עם תפוחי אדמה, ארוגולן ויוגורט שום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול, ומכסים במים קרים; מביאים לרתיחה.
הוסף 1 כף מלח, להפחית את החום, ומבשלים 1518 דקות או עד למכרז.
מסננים ורצים מתחת למים קרים כדי להתקרר; לקלף ולפרוס.
ממלאים חצי סיר בינוני במים. מביאים לרתיחה, ומוסיפים הנותרים 1 כף מלח.
מוסיפים עוף, ומפחיתים את החום עד בינוני; מבשלים בעדינות 1214 דקות או עד מבושל דרך.
העברה ללוח חיתוך, ולתת לנוח לפחות 10 דקות לפני גריסה עם מזלג או האצבעות.
להקציף יחד שמן, חומץ, חרדל, ופלפל בקערה קטנה.
מחלקים ארוגולה, עוף, טרגון, ותפוחי אדמה באופן שווה לתוך 4 קערות הגשה.
טפטוף כל אחד עם רוטב, העליון עם פרמזן.