סלט עוף פטוצ'יני
סלט עוף פטוצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. אם יש לכם פטוצ'יני, עגבניות טריזים, מלח תיבולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלט עוף פטוצ'יני, פטוצ'יני עוף, ו עוף עם פטוצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
פרוס את חזה העוף לאורכו לרצועות רחבות 1 אינץ'.
מניחים עוף על תבנית אפייה, מפזרים אותו עם 1 כפית של תיבול הבית וכל הקורנית, ולאחר מכן לטפטף אותו בשמן זית.
אופים במשך 15-20 דקות, או עד מבושל דרך אבל עדיין עסיסי; לא לבשל יתר על המידה. בעוד העוף מתבשל, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מסננים את הפסטה, שוטפים אותה במים קרים, ומנקזים אותה שוב. ללטף את הלחות עודף את הפסטה עם מגבת נייר במידת הצורך, ולשים את הפסטה בקערה גדולה עבור הטלת.
הסר את העוף מסדין האפייה והנח בצד.
יוצקים את המיצים מתוך גיליון האפייה לתוך קערה בינונית. לקערה, מוסיפים את המיונז, הבצל הירוק, פטרוזיליה, בזיליקום, כפית הנותרים של תיבול הבית, ואת מלח תיבול, ומערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים את הרוטב על הפסטה ולזרוק בעדינות.
מניחים את רצועות העוף על גבי הפסטה.
מקשטים עם פלחי עגבניות ובצל ירוק פרוס נוסף. מנה זו יכולה להתבצע 1 יום לפני ההגשה.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.