קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עוף פירותי

סלט עוף פירותי
סלט עוף פירותי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1386 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 140 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך סוכר, צימוקים, רוטב סלט שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. נסו סלט עוף פירותי, סלט עוף פירותי, ו סלט עוף פירותי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את העוף בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני. אפשר העוף להתבשל עד כבר לא ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר את העוף ללוח חיתוך. השתמש זוג מזלגות כדי להסיר לגרוס את הבשר מן העוף. זרוק את השרידים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מניחים עוף מגורר בשכבה אחת על צלחת ולאפשר להתקרר לחלוטין במקרר, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
4
מערבבים יחד את הרוטב סלט וסוכר בקערה גדולה. מערבבים את העוף והצימוקים לתוך רוטב הסלט.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את המנגו בעדינות לקפל לתוך התערובת. הקפיאו לילה או 8 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל