סלט עוף פירותי
סלט עוף פירותי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1386 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 140 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך סוכר, צימוקים, רוטב סלט שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. נסו סלט עוף פירותי, סלט עוף פירותי, ו סלט עוף פירותי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העוף בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני. אפשר העוף להתבשל עד כבר לא ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
הסר את העוף ללוח חיתוך. השתמש זוג מזלגות כדי להסיר לגרוס את הבשר מן העוף. זרוק את השרידים.
מניחים עוף מגורר בשכבה אחת על צלחת ולאפשר להתקרר לחלוטין במקרר, כ -15 דקות.
מערבבים יחד את הרוטב סלט וסוכר בקערה גדולה. מערבבים את העוף והצימוקים לתוך רוטב הסלט.
מוסיפים את המנגו בעדינות לקפל לתוך התערובת. הקפיאו לילה או 8 שעות לפני ההגשה.