סלט פירות ים
סלט פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 631 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב, שרימפס, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), סלט פירות ים, ו סלט פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב פסטה מבושלת, בשר סרטנים, טונה, שרימפס, גזר, ובצל.
בקערת ערבוב קטנה נפרדת, לשלב היטב את רוטב סלט שמנת, רוטב צרפתי, חלב וסוכר.
יוצקים תערובת רוטב על תערובת פסטה לזרוק היטב. מקררים עד שמצוננים היטב, או בין לילה.