סלט פירות ים בגריל
סלט פירות ים בגריל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דיונון, שיני שום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. מתכונים דומים: סלט פירות ים בגריל, סלט פירות ים בגריל, ו סלט פירות ים בגריל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת בינונית כבדה על אש בינונית נמוכה.
להוסיף את השום, לתת לו לבשל במשך 1 עד 2 דקות ולאחר מכן להוסיף את עשבי תיבול לטגן עד ריחני, על 30 שניות. מגניב לטמפרטורת החדר.
להקציף במיץ לימון. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
הכן את הברביקיו (חום בינוני גבוה). ללטף את הצדפות ואת דיונון יבש עם מגבות נייר חוט אותם על שיפודים.
מברשת אותם עם 2 כפות של ההלבשה.
מפזרים מלח ופלפל. גריל צדפות ודיונון עד רק מבושל דרך, פונה פעם אחת, 2 עד 3 דקות לכל צד. מגניב לגמרי.
חותכים את דיונון לרוחב לטבעות 1/4 אינץ ' רחב.
מערבבים את ארוגולה, גזר, פלפלים, ושעועית קנליני בקערה גדולה. לזרוק עם 1/2 כוס ההלבשה למעיל.
מקום 1 גדול או 2 עלים רדיקיו בינוני על כל אחד 4 צלחות. כף סלט שעועית לתוך כוסות radicchio. למעלה עם הצדפות והדיונון.
טפטף את הרוטב הנותר מעל פירות הים ומגישים.