סלט פירות ים מעורב
סלט פירות ים מעורב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה בעלת עלה שטוח, שמן זית אקסטרווירגין, עירית ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פירות ים מעורב, סלט פירות ים מעורב בגריל, ו סלט פירות ים מעורב (Insalatan ai Frutti Di Mare).
הוראות
מביאים 6 כוסות מים ומלח לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
הוסף דיונון; לבשל 3 דקות או עד דיונון הוא פשוט רך.
הסר דיונון מחבת עם כפית מחוררת. לצלול דיונון לתוך מי קרח; לנקז.
חותכים דיונון לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים דיונון בקערה גדולה.
מוסיפים שרימפס למים רותחים; מבשלים 3 דקות או עד לסיום.
הסר שרימפס מחבת עם כפית מחוררת. לצלול שרימפס לתוך מי קרח; לנקז.
מוסיפים שרימפס לקערה עם דיונון.
מניחים סיר ירקות במחבת. להפחית את החום בינוני נמוך. מסדרים צדפות באוניית קיטור; מבשלים מעל מים רותחים 6 דקות או עד לסיום. לצלול צדפות לתוך מי קרח; לנקז.
מוסיפים צדפות לקערה. מכסה תערובת צדפות; צמרמורת.
מוסיפים תמנון למים רותחים; מכסים ומבשלים 2 עד 2 1/2 שעות או עד מזלג מכרז (להוסיף מים נוספים, במידת הצורך, כדי לכסות תמנון.) לצלול תמנון לתוך מי קרח; ניקוז. לשפשף את העור.
חותכים תמנון לחתיכות 1 אינץ'.
הוסף תמנון, לובסטר, בשר סרטנים לתערובת צדפות.
להוסיף מיץ הבא 4 מרכיבים (דרך שום); לזרוק בעדינות לשלב. צמרמורת לפחות 2 שעות.
מקשטים עם פלחי לימון ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.