קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

סלט פירות ים ספרדי

סלט פירות ים ספרדי
סלט פירות ים ספרדי עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 620 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל, פטרוזיליה, זיתים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הזיתים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגיות שוקולד שיבולת שועל כקינוח. נסו פסטה מאכלי ים ספרדית, אורז ספרדי פירות ים, ו אורז פירות ים ספרדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מברישים את השרימפס והדיונון בשמן קנולה, מפזרים מלח ופלפל וגריל עד מעט חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, כ 4 דקות לחסילון ו 6 דקות לגופי דיונון וזרועות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
שרימפסשרימפס
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מערבבים את השרימפס, דיונון, סרטן, פלפלים, סלרי, בצל, זיתים, קורנישון ופטרוזיליה בקערה גדולה. בקערה שנייה, לטאטא יחד את החומץ, שמן זית, גרידת לימון ומיץ, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפליםפלפלים
חומץחומץ
סלריסלרי
זיתיםזיתים
בצלבצל
שרימפסשרימפס
מיץמיץ
דיונוןדיונון
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים מעל הסלט וזורקים לשלב. מכסים ומקררים במשך 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.