קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות32
ציון בריאות3
מגזין

סלט פירות ים עם פפיון

סלט פירות ים עם פפיון
סלט פירות ים עם עניבת פרפר הוא מזנון ללא חלב ופסקטרי . מנה אחת מכילה 386 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . תמורת 91 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 32. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לך פלפל, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט פסטה פירות ים עם עניבת פרפר , סלט פסטה עם פפיון וסלט פפיון נקניקיות .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים את הסרטן, השרימפס, הסלרי, הבצל והפלפל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה אחרת מקציפים את המיונז, התבלין החמוצים, החרדל, המלח, השמיר והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')חרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים על תערובת הפסטה ומערבבים לציפוי. מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי