סלט פירות ים עם רוטב טרגון שמנת
סלט פירות ים עם רוטב טרגון שמנת נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 495 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך אבוקדו, צדפות, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. מתכונים דומים: סלט פירות ים עם טרגון שמנת-רוטב חרדל, סלט שעועית ירוקה עם רוטב טרגון שמנת, ו סלט שרימפס ואבוקדו עם רוטב טרגון שמנת.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים שרימפס, צדפות וקלמרי. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת תלול רק עד שרימפס הם ורודים מבחוץ אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), על 3 דקות.
מסננים פירות ים לטבול במי קרח עד קר; לנקז שוב.
בינתיים, לשלב מיונז, קליפת לימון ומיץ, טרגון, חרדל, ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל במעבד מזון. להסתחרר עד חלקה.
מערבבים פירות ים, גרגיר הנחלים, צלפים, רוטב בקערה גדולה.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בעדינות באבוקדו.