סלט פלפל פדרון
סלט פלפל Padrón נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, עגבניות שרי מזהב, גבינת פטה ישראלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פיצה Padrón פלפל בגריל, Pimientos de Padrón בגריל, ו פלפל פטרון חרוך עם לימון ומלח ים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים עגבניות לשניים. לשים בקערה ולזרוק עם 1/4 כפית. מלח. תניח בצד.
מחממים גריל או מחבת גריל לגובה בינוני. לזרוק פלפלים עם 2 כפית. שמן וגריל עד חרוך מעט בכל רחבי, 3 עד 4 דקות.
מחלקים פלפלים בין 4 צלחות סלט או 2 צלחות ארוחת ערב, לערום כדי לתת קצת גובה לכל מנה. מחלקים עגבניות ומפזרים סביב פלפלים, ואז למעלה עם פטה מתפורר. לסיום, טפטוף 2 כפית. שמן זית על כל צלחת, מפזרים קמצוץ של מלח, ומעל עם כמה פרחים בזיליקום.